Facebook Reklamları

Facebook, reklamverenin potansiyel müşterileriyle iletişim kurabileceği ve işletme hedefine kolaylıkla ulaşabileceği bir mecradır. Facebook reklamlarıyla farklı kitlelere ulaşmak ve işletme amacına ulaşmak için etkili reklamlar oluşturulabilir.

Tüm Dünyada 1,4 Milyar Kullanıcı

1,4 milyar kişi facebook kullanıcısı ve günlük 900 milyonun üzerinde insan hesabına giriş yapıyor. Reklamveren, bu büyük pazardaki hedef kitlesine ulaşmak için facebook reklamlarını konum, yaş, ilgi alanı gibi özelliklerle kullanabilir.

Kısacası, reklamveren kimlere ulaşmak istediğini belirler ve facebook bu kullanıcılara en doğal ve alakalı şekilde reklam gösterir.

Mobil Ziyaretçi (Akıllı telefon, tablet)

Facebook’u günlük ziyaret eden 900 milyon kullanıcının, yaklaşık 700 milyonu mobil cihazları kullanıyor. Bu da reklamverenin, potansiyel müşterileriyle her an iletişimde olmasını kolaylaştırıyor.

Facebook Reklamları Neden Etkili?

Facebook reklamları, kullanıcı masaüstü veya mobil cihazda facebook’u kullanırken bilgi akışının arasına yerleştirilmiş olan sponsorlu bağlantılardır. Kullanıcı bu akış içerisinde kolaylıkla reklamı görür ve eylemde bulunur.

0 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir